Post by edernavencowb on Feb 11, 2022 19:09:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem vastupidavust häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Olen ummikus samal tasemel ja teised restoranid on väga kallid, kui teemante on raske hankida. Palun tehke teemantide kogumisega paremini
Mäng on tõesti hea ja väga huvitav mängida, kuid kalliskivide teenimine on lihtsalt väga raske
Tõesti tüütu, kui ta muudkui käsib mul mängu hinnata ja ma olen juba tüütu asf 4 stars nw
suurepärane mäng muutub lihtsalt igavaks, sest asjade tegemiseks on vaja kalliskive ja neid pole võimalik mõõduka kiirusega hankida
Kena mäng..aga teemanti on väga raske hankida..palun muutke see mängijasõbralikumaks
Mäng on lõbus. Peaks olema lihtsam viis teemantide kogumiseks, kuna vajate neid mõne uuenduse ostmiseks
Kuigi mängida oli tore, desinstallisin selle, sest olete sunnitud ostma kalliskive, et kuhugi jõuda. Üksuste uuendamiseks peavad teil olema kalliskivid ja restoranide avamiseks kalliskivid, kuid nende teenimiseks mängu kaudu on väga vähe võimalusi. Kokanduspäevik on palju lõbusam ja eesmärke täites võite teenida kalliskive.
Kes tahab kulutada raha ainult järgmise restorani avamiseks? Vaene, ostes kalliskive, mõtlesin alguses, et panni ostmiseks sobib. Milline üllatus, et maksate järgmise restorani avamiseks 250 kalliskivi. Desinstallige kohe, jättes minu 350 kalliskivi arendajale.
Lep's World Z آرکیڈ xxy
See mäng võiks parem olla. Ilma teemantideta ei saa uuendada. Ei saa endale lubada piiratud sissetulekuga neid osta.
Mäng on võimeline muutma kokkamise lõbusaks ka neile, kellele kokkamine ei meeldi
Täis reklaame, mis kestavad igavesti, 1 kalliskivi saamiseks pead vaatama 10 lisamist, uuendused on väga kallid 😈😈
Mulle meeldis see mäng, kuni ma lõpetasin esimese restorani, siis kui ma kulutasin päris raha, et edasi liikuda, on mäng nagu tardunud ja ma ei saa edasi liikuda. Olen rakendusega kaks korda ühendust võtnud, kuid vastuseta.
Teemante on lihtne hankida. Uue restorani avamine ja seadmete uuendamine on väga kulukas.
Cooking Fest : matlagingsspill Spillehall qmvl
Armastan tõelist aeglast, armastan mängu, kuid aeglane ei ole piisavalt auhindu ja lillasid teemante
Üks tärn, sest sa saad mängida ainult ühes restoranis, teiste eest pead maksma päris raha, lisaks ilmuvad pidevalt reklaamid. Ärge viitsige mõne aja pärast maksta, aga kui ostate ainult ühe restorani ja nimetate seda tasuta mänguks, on see minu arvates lihtsalt pettus. Pidin selle desinstallima, häbi.
Mäng on lõbus, raha teenimine on pöörane. Isegi kui maksate tonni reklaamide eest. 10 dollarist kalliskivides ei piisa isegi ühe restorani, konkreetselt jäätisepoe lõpetamiseks. See mäng on põnev ja kui te ei kavatse neile maksta, ei jõua te kuhugi. Teie teine restoran on eriti mahlane.
mäng on hea. aga kõik edeneb. hetkel on lukustamata ainult üks tase. järgmine tase ootab paar kuud. ma uuendasin seda ka mõnda aega. midagi ei juhtunud
Cooking Fest : kook spelletjes Arcade sekb
Mulle meeldib see mäng, sest sellel on palju taset ja lõbus
see mäng on hea. aga ma ei saa kalliskive osta ega ka teisi tasemeid avada 😴😡 kuidas saaksin neid kalliskive osta ja muu taseme avada?
Suurepärane, arvestades raskusi rubiinidega kõigi tasemete läbimiseks, looge viis...Tänan
Palju reklaami tuleb... See ärritab liiga palju
Mäng tundub siiani suurepärane, kuid pärast mänguvooru on palju reklaame. Ja uuendamisel kulub palju reklaame
Kuidas järgmise kohviku avada?? Nii palju teemante ja münte on raske hankida!! Kuna tegemist on raha teenimise mänguga, on see ebainspireeriv, kuid naeruväärne, et nii varakult mängimiseks peate maksma!! Läheb desinstallima
tänu sellele, kuidas saate Damoni, teeb see mängu (KUB) !!!! nende hankimiseks (OSTA) on 2 võimalust või tahvlite läbimine, nõid on igav ? Sest vajate neid uuendamiseks. inimesed ei taha, et neile öeldakse, millal osta. Mulle meeldib, et mul on võimalus.
hea, aga uue koha avamine on väga keeruline
ma pole praegu sinuga rahul, ostsin just 10 teemanti ja see võttis mu raha, aga see ei andnud mulle teemante.
Lõbus mäng, kuid kalliskivide eest maksmine ajab mind natuke eemale. Oleks parem, kui saaksite need teenida
Mängu ei laadita alla võrguprobleemi tõttu
Mänginud seda mängu vähem kui nädala, läbinud kõik tasemed ühes restoranis, ei saa minna järgmisele ilma teemante ostmata. Mäng oli hea, kuid edasiminek ei maksnud. Kustutas mäng.
lõbus, kuid mitte väga hea, vajab ka rohkem lõbu.
Mulle meeldib see mäng ainult natuke. See sarnaneb mänguga COOKING FEVER. Annan 2 tärni ainult seetõttu, et uuendamise teemant on väga kõrge, palun parandage see. Mängu edenemist ei saa kuidagi google Play kaudu salvestada või sisse logida. facebooki.Palun parandage ka see probleem Ma eelistan mängida COOKING DIARY'i, mis on auhinnatud mäng. Facebooki saab sisse logida, et saaksime edusamme salvestada
Nõua kulukaid teemante liiga vara uuendamisel
Liiga palju reklaame ja selleks, et kuhugi jõuda, peate kalliskive ostma, desinstallin ma lihtsalt
Tere mängu tegijad... See mäng on tõesti nauditav n lahe ja ma annan selle eest 4 tärni, kuid üks probleem on see, et üksuste uuendamine sõltub kalliskividest ja me ei saa tasuta kalliskive, kui vaatame reklaame n videoid, mida peaksite mõelge sellele ja andke mängijatele tasuta kalliskive .... Vastasel juhul peame selle mängu desinstallima.
tasemete tegemine muutub raskemaks, kui just raha ei kuluta, nii et see ei tee seda tasuta.