Post by edernavencowb on Feb 11, 2022 18:54:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Shooter Zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Zombie 2: Shooter Zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک primogems بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Zombie 2: Shooter Zombie 2022 version ▞▞▞
تنها دلیلی که من این بازی را حذف کردم این بود که درست در وسط یک ماموریت که وحشتناک بود خراب می شد زیرا در آن صورت مجبور بودم ماموریت را با سلامت بسیار کم از نو شروع کنم و بارها و بارها مواد درمانی را هدر می دادم. داستان خوب است، کنترلها هم خوب است، اما آن اشکال خراب خیلی آزاردهنده است و ارزش وقت من را ندارد.
من نمیتونم تبلیغات ببینم
بی پدرا پایین بازی نوشته آفلاین ولی انلاینه بی پدر مادر
دانلود برنامه اکشن “شهر مردگان The Walking Zombie 2 - موتور ...
Walking Zombie 2: Pucač zombija Акционе ipcs
بازی همچنان بسته می شود من پنج نوار با وضوح 5 گرم روی کمترین، میدان دید روی کمترین، میدان دید روی کمترین تنظیم شده است و همچنان بسته می شود! اگر بازی به اندازه کافی پایدار بود که در مدت زمان کوتاهی اینقدر بسته نشود، پنج ستاره میدادم. این یک اتفاق عادی است و بازی را برای من خراب می کند.
بازیش خیلی باحاله عاشقشم❤❤
بازی خوبیه ولی همش میپره
پنج ستاره ام کمه😑😑😑😑😑😑چون من موهام 1000000 ستاره بدم🙌🙌🙌😎😎😎 همین الان نسب کن😎😎😎😎😎😎
خوب ولی زود باید بیرون کمکم کنید لطفا😢
حوصلهام خیلی آسان است، دیالوگها باعث میشود که شما مجبور باشید به کسی نزدیک شوید، فقط برای یک تلاش، خستهکننده میشود و به راحتی تکرار میشود. همه وقت خود را برای ساختن این بازی تلف کردید که واقعاً خوب بود. بازیهایی که از نوع دیالوگ چندان موفقی نیستند.
بازی خیلی عالی بود من یک بار توی نسخه های قبلی تمومش کردم ولی الان که مرحله به بازی اضافه شده نمیدونم چرا الان که مپ جدید بازی رو باز کردم صدا توش توی آپشن و ستینگز رفتم ولی نوشته صدا کاملا بلند و مجاز هست لطفا به من کمک کنه ممنون
این بازی 4 یا 5 ستاره می شد اگر تبلیغات دائمی که شما را بمباران می کنند وقتی که اساساً هر کاری انجام می دهید نبود، من در جستجوی سرباز فوق العاده در شهر خورشید بودم و رئیس را به نیمه رساندم و دکمه موجودی خود را فشار دادم. ، بازی روی من خراب شد و مجبور شدم 10 دقیقه دیگر را صرف کشتن رئیس کنم. این بازی را به شدت توصیه می کنم اگر تبلیغات آنقدر "بازی شکستن" نبود، من نیز در جهان باز بودم و بازی از کار افتاد وقتی که 5 SILVER SCRAP داشتم، این دوباره اتفاق می افتد، من حذف نصب می کنم و 1 ستاره می دهم.
به 1 ستاره منتقل شد تا ببینم آیا می توانم کسی را وادار کنم که این را بخواند... بازی فوق العاده ای است من آن را دوست دارم اما هر کسی می تواند یک تایمر به thr UI برای هنگام مصرف ویتامین ها و سایر موارد اضافه کند تا وقتی تمام شود یک بازی حدس زدن نباشد. همچنین من برای هیچ تبلیغاتی پولی پرداخت نکردم. من با تماشای تبلیغات خوب هستم تا چیزهای رایگان دریافت کنم، اما هر فرصتی برای ایجاد تبلیغات برای چیزها در زمان کمتری وجود دارد یا ممکن است هر بار برای خرید چیزها فشار نیاورم... با تشکر امیدوارم وقتی پاسخی دریافت کنم این مورد توجه قرار گیرد به 5 ستاره برمی گردد زیرا بازی فوق العاده ای است.
خوبع زیادی خودتون را نکشید خوب خوبع🤫🤫😏😏
Shooter Zombie در بالای لیست قرار دارد پرتحرک دسته بندی برنامه ها در گوگل پلی استور امتیاز و نقدهای واقعاً خوبی دریافت کرده است.
باحال ترین بازی زامبی که افلابن اما اگه انلاین بشه من یک ستاره هم نمیدم کاشکی انلاین نشه اما حتما دانلود کنین👍👍
بچه ها، برنامه نویسان به این بازی اهمیتی نمی دهند، این یک ربات تبلیغاتی است که برای شما ساخته شده است تا آن را به عنوان یک بازی تفسیر کنید، اما در واقع یک پلتفرم برای استفاده از تبلیغات است و در نتیجه درآمدزایی تبلیغاتی برای توسعه دهندگان ایجاد می کند. آنها از این پول برای مصارف شخصی استفاده می کنند (قابل درک است) اما هنوز باید حداقل ویژگی های جدید را به روز کنند و اضافه کنند.
هنگام بارگذاری بازی، به طور مداوم از کار می افتند. در حالی که 3 بار بازی را بارگذاری کردم، جالب بوده است، اما نمی توان در Galaxy S20+ بدون ترکیبی جادویی از حذف نصب و بازنشانی تلفن بازی کرد، گاهی اوقات به این ترتیب نیست و اغلب حتی کمکی نمی کند.
خیلی خفنه اگه دنبال بازی میگردی بیا اینو نصب کن بهترین.بازی دنیاست جون شما راست میگم
این واقعا سرگرم کننده است اما آنها مطمئناً یک چیز دیگر داشتند مانند من که شما واقعاً می توانید چیزهایی مانند نارنجک اسلحه و ماشین بخرید.
برای بسیاری از تبلیغات مانند خیلی زیاد، به طور جدی جریان بازی را خراب میکند، به فکر خرید پاس تبلیغاتی با قیمت 4.99 دلار بود، اما احساس میکردم دارم به آن فشار میآورم، بنابراین نه، من بیرون هستم، این شرم آور است. بازی کمی جذابیت داشت
داستان بازی خوبه
The Walking Zombie 2: Game bắn zombie Hành động ztj
چهار تا ستاره دادم چون هنوز بازی نکردم ولی دوستم بهم میگه بازیه خوبیه بخواتر همین نصب کردم ولی فکنم باحاله
بهترین بازی نیاست اگر این بازی رو بازی انجام نمی دهد همه بازی هاتو پاک کن میتونم بگم که یکی از صد بازی است که باید در طول عمرت بازی کنی.
During a zombie Apocalypse the streets were not safe at night. For survival people need refuge from the zombies. As a result, you were sent to cleanup a
تبلیغات اجباری در کیسه باز، درگیری npc، منطقه جدید، و غیره... بازی به جز چند طرح خوب است. کمینهای انبوه، تقریباً غیرممکن، در مجاورت نزدیک که پس از 30 دقیقه در منطقه جدید بارگیری میشوند و باعث پیشرفت بیهوده میشوند (به دنبال آن آگهی اجباری تجهیزات بهتر برای mtx، ابزاری که از طریق معاملهگر پیدا نشد، به دنبال آن). ارز ممتاز که بخشی از ارتقاء سلاح است. برخی از مکانیکها آزاردهنده میشوند، مگر اینکه برای Premium، بدون قفل IG (فضای کیف، ماشین و غیره) پرداخت کنند. یکی دیگر از بازی های خوب که توسط طرح های MTX پرهیجان خراب شد.
بازی خیلی خوبیه ولی ایکاش بنزینی نبود.
پیشرفت شخصیت این برنامه نقطه قوت است. اجازه دادن به پیشرفت جانبی به جای اینکه فقط سطح سنگ زنی و انباشته شدن آسیب باشد. بهه... خیلی خسته ام که این را تمام کنم. بنابراین، من این را با امتیاز 2.5 ستاره پایان می دهم. -1 ستاره برای داشتن موارد بیش از حد و بسیار نامناسب.
بازیه خوبیه من ازش راضیم
مزخرف به تمام معنا
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulaatio udxc
باز تشدددذ
یک برنامه دوربین هک شده است که پنج دقیقه پس از نصب ظاهر می شود، هیچ چیز دیگری در گوشی من در آن زمان اجرا نمی شد. تصادفی، فکر نمی کنم. باید صفر ستاره باشد
ای سازنده، 😠مارومسخره کردی یاخودت را،این بازی که ایبارم نمیاره.
بازی بسیار سرگرم کننده برای بازی تنها با چند دقیقه در دستان شما. برای آفلاین هم!
اینترنتم بخاطر همین بازی حیف شد
سلام من این بازی رو نصب کردم ولی که نوشته بود آفلاین آفلاین نبود و برای این 1 ستاره زیاده
این بازی مشکل داره میر توش میاره ی کاری بکنید
The Walking Zombie 2: Game bắn zombie Hành động ztj
در کل خوبه ولی وقتی بنزینت تموم بشه دیگه نمیتونی جایی بری 😡😡لطفا درستش کنید