(Android/iOS) Mad GunZ παιχνίδια σκοποβολής διακριτικά δημιουργίας κωδικών
Feb 11, 2022 18:48:44 GMT
Post by edernavencowb on Feb 11, 2022 18:48:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ παιχνίδια σκοποβολής ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ παιχνίδια σκοποβολής IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ διακριτικά δημιουργίας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ παιχνίδια σκοποβολής 2022 version ▞▞▞
Uphill Rush Water Park Racing مسابقه imu
मैड गन्स: बैटल रॉयल ऑनलाइन कार्रवाई sbw
Χρειάζεται πολύς χρόνος για να φορτωθεί, δεν μπορεί καν να ξεπεράσει το στάδιο 10 ή 50, παρακαλώ διορθώστε το
Είναι ένα καλό παιχνίδι
Είναι ένα πολύ υπέροχο και διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά συνεχίζω να αποσυνδέομαι από τον διακομιστή όταν παίζω battle royal, ακόμα και όταν ελέγχω τη σύνδεσή μου στο Διαδίκτυο εξακολουθεί να αποσυνδέεται χωρίς λόγο.
ειναι για να περναμε την ορα μας
το καλύτερο παιχνίδι ever!!!!!!
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο κακό επειδή οι χάκερ δεν εγκαθιστούν το παιχνίδι το μόνο πράγμα που μου αρέσει είναι ο έλεγχος γραφικών πολύ δύσκολο να παίξεις
Πολύ καλό και διασκεδαστικό παιχνίδι
Το καλύτερο παιχνίδι FPS ποτέ τα πράγματα είναι τόσο φθηνά σε αντίθεση με το pixel gun, επίσης δεν απαιτεί καθόλου εμπειρία ή χρήματα σε αντίθεση με το pixel gun, αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά πρέπει να αλλάξει τους χάρτες του Battle Royale. Επίσης, πρέπει να υπάρχουν περισσότερα όπλα και δέρματα.
Mad GunZ Battle Royale online παιχνίδια σκοποβολής mod apk ...
Πολλά σφάλματα και απατεώνες και προγραμματιστές δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται για το παιχνίδι, λυπηρό.
Είναι το χειρότερο παιχνίδι όλων των εποχών. Φορτώνει για περισσότερο από 10 λεπτά
Καλό παιχνιδάκι για να περνάς την ώρα σου
Είναι διασκεδαστικό για το δείπνο, αλλά σας αρέσει λίγο πολύ
το λατρεύω, παρακαλώ να είσαι καλά
Τέλεια, είναι σαν το Fortnite κινητό
Το καλύτερο παιχνίδι...
Λυπάμαι που λέω απλά φεύγω από το mad gunz, αποθηκεύστε το acc μου μέχρι να επιστρέψω
Δεν είναι διασκεδαστικό, χρειάζονται ώρες για να μπεις σε ένα παιχνίδι, του δίνω μια κακή κριτική και λέω στους φίλους μου ότι πρέπει να το διαγράψουν και ότι οι άνθρωποι το χακάρουν ΤΟ ΜΙΣΩ
Μην κάνετε χαρακτήρες pixel και αποκτήστε καλύτερα gunz και skins και αλλάξτε ολόκληρο τον χάρτη
Παράξενο παιχνίδι
Τέλειο παιχνίδι τέλειο έχει πολύ ωραία όπλα
Ασχημο παιχνίδι
Μπόρεσα να το παίξω, αλλά στη συνέχεια κάθε φορά το έπαιζα αφού απλώς έπεφτε κάθε φορά.
Ουφ
γιατί έχω κολλήσει στη φόρτωση δεν μπορώ να παίξω λόγω της φόρτωσης αυτού του παιχνιδιού js σφάλμα ίσως επειδή η σύνδεσή μου στο διαδίκτυο είναι γρήγορη αλλά το παιχνίδι δεν φορτώνει
Εντάξει, αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους το βαθμολόγησα με 2 αστέρια πρώτα, είναι ένα συνολικό αντίγραφο του fortnite, μπορείτε να φτιάξετε το battle royal και 2 γιατί πρέπει να είστε lvl 5 για να μπορείτε να παίξετε battle royal και νομίζω ότι το storm κάνει πάρα πολύ με μεγάλη ζημιά γιατί κάποιοι σαν εμένα δεν κοιτούν τον χάρτη ενώ λεηλατούν 3 είναι χάσιμο χρόνου
Μου αρέσει, αλλά ανέβασα χθες και δεν φόρτωσε, κάθισα εκεί για δέκα λεπτά και περίμενα και δεν λειτούργησε
Ειναι πολι ενταξει
Mad GunZ shooting games online Toiminta acsv
Πολύ καλό παιχνίδι μου αρέσει να ενημερώνεται σύντομα!
χει είναι να μείνουμε στο παιχνίδι. Να μεί- νουμε ζωντανοί, στο kαράβι τηs Ευρω- ζώνηs, διορθώνονταs διkέs τηs αδυναμίεs.
Είναι χειρότερο από την προηγούμενη φορά, είναι χάλια γιατί δεν υπάρχουν όπλα
Αλλά θέλω λιγότερους πολύτιμους λίθους σαν 100 παρακαλώ ΟΚ ευχαριστώ
Rhodes - Aegean Airlines
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά όταν κερδίζεις, παίρνεις 2 ή 3 νομίσματα, όταν οι τιμές άλλων όπλων είναι πάνω από 50 νομίσματα.
Καλυτερό παιχνίδι ποτέ
Γιατί δεν έχουν παίκτη;
Υπέροχο καλό παιχνίδι αλλά χάκερ που μόλις είχα παίξει με έναν επίσης ως περισσότερα mods butgg
Θα πω ότι είναι 5 αστέρια, αλλά ο λόγος που δίνω 3 αστέρια γιατί δεν υπάρχει επιλογή σε άτομα που βλάπτουν επειδή το παιχνίδι είναι γεμάτο χάκερ και δεν υπάρχει επιλογή να παίξετε με τους φίλους σας