Post by edernavencowb on Feb 11, 2022 18:39:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Glow Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Glow Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode neomejen vir ▞▞▞
▞▞▞ Glow Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Zabavno in brezplačno!!
Plačano za odstranitev oglasov ... vendar še vedno obstajajo oglasi! Med vsako posamezno igro, na odprtem zaslonu, na izhodnem zaslonu. To je dobra igra in včasih sem jo igral kar nekaj, vendar je to res razočaranje.
Kako izklopim glasove?
Slab
Dis je agli igre
Glow Block Puzzle Sestavljanke mgxe
Z novo posodobitvijo ste uničili fantastično igro. Igranje je počasno in nadležno, ko dobite več istih velikih kosov, ki jih preprosto ni mogoče postaviti. Vedno je kvadratna oblika L nenehno. Zelo razočaran.
za brezplačno različico oglasov sem plačal že 3-krat....zakaj imam še vedno preklete oglase!?!
Je lepo, vendar ni tako privlačno. Ne morem opozoriti na to. Včasih se počutim res dolgčas. Tudi med igranjem včasih visi. Torej ni vredno
War Robots Multiplayer Battles Akčné whq
Glow Block Puzzle புதிர் raqs
Všeč mi je. Zdaj, ko sem igral to igro, moram reči, da sem vesela hvala.
Glej
ne morem utišati zvoka lol insta uninstall
Lepo in zabavno
Všeč mi je. Igram, pomaga se umiriti ponoči in še vedno poskušam premagati svoj najboljši rezultat že en mesec.
Odlično polnilo časa 😎
Zelo sproščujoča igra. Nima pojavnih oken, zelo malo oglasov in vas bo ure in ure zaposlil in zabaval. Grafika je čudovita, barve zabavne. Dodajanje rotacije mešanici bi bila ta igra super. 👌
Nimam možnosti oživitve
Všeč mi je ta igra, to je zanimiva igra everrrrrr. to je zanimivo, sproščujoče in super kot tako Palec gor! za to aplikacijo.
Všeč mi je ta igra, zabavna, enostavna in zelo zamudna ter zelo barvita zahvaljujoč vlagateljem igre 😚
Lepo mineva čas
글로우 블록 퍼즐 퍼즐 bhnw
To je fantastična igra! Brez oglasov, ki bi motili ali prekinjali igro med tekom. Hvala za zabaven čas. 😊 Bila je prijetna igra! Igra s petimi zvezdicami!
Super igra
Zaenkrat vse dobro 👍🏾
zabavno in zahtevno, dlje ko igrate.
Zelo lepo imeti to igro v neonskih svetlih barvah (moj najljubši). 😐
Zelo dobra izkušnja, užival sem
zelo mi je všeč.
Kul aplikacija
Obožujem to igro. Pomaga mi, da se sprostim! Na začetku ni bilo oglasov, do danes! Težava je, da se oglasi prikazujejo med igro. Bolje bi bilo, če bi se zgodile potem, ko ste porabili bloke in videli rezultat.
Zelo zabavno je in lahko postane zelo hitro, če hočeš ,,,,,,, vse kar moraš storiti je, da se samo potrudiš in se hitro premikaš in potem vztrajaš!!!! Vsakokrat malo hitreje, ko se premikate, se premikajte hitreje in hitreje, všeč mi je ta igra,,!!!!😁😊😊
Ta igra je zabavna, četudi nekoliko frustrirajoča. Kar me je navdihnilo, da sem napisal to recenzijo, je, da sem že nekaj časa poskušal odstraniti 6 vrstic/stolpcev z 1 potezo. Končno mi je to uspelo in igra se je zrušila. Mislim, da je čudno, da niso programirali za to možnost. Ker je sama igra precej preprosta, se mi zdi čudno, da so spregledali takšno možnost.
Te slike niso povezane s to igro
Ohranjam svoj um fit in oster
Všeč mi je, ampak stvar je v tem, da je veliko dodanega
Jaz ljubim to igro. Je sproščujoče in vam daje priložnost, da vsak dan dobite višji rezultat!! Všeč mi je!!